Terugtreden Eugène Scholten als CEO en statutair bestuurder

Per 1 september 2023 zal Eugène Scholten terugtreden als CEO en statutair bestuurder van B.V. Kennemervis Groep. Eugène heeft besloten zijn functie bij KVG neer te leggen om, na ruim acht jaar bij KVG, zich te gaan richten op nieuwe uitdagingen buiten KVG.

Eugène is in 2015 begonnen bij KVG en heeft sindsdien een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van KVG en haar deelnemingen. KVG is Eugène dankbaar voor zijn toewijding aan KVG. Hij heeft een grote rol gespeeld in de versterking van de synergie tussen de verschillende deelnemingen, de professionalisering van de bedrijfsvoering, de grote aandacht voor verduurzaming, de verkoop van minder aantrekkelijke onderdelen van de portfolio en de ontwikkeling van nieuwe activiteiten, waaronder de succesvolle acquisitie van de producent van plantaardige producten Bobeldijk Food Group B.V.

KVG wenst Eugène alle succes toe voor de toekomst.

De rol van Eugène zal vooralsnog op interim basis worden overgenomen. Wij verwachten op zeer korte termijn deze persoon te kunnen presenteren. Tot die tijd zal Bruno Steggerda namens de Raad van Commissarissen (RvC) de honeurs waarnemen en aanspreekpunt zijn. Eugene zal de komende periode zorg dragen voor een goede overdracht. Daarnaast zal er op een nader te plannen moment een passend afscheid van hem zijn.