Onze bedrijven
Wie zijn wij?

Samen met onze dochterondernemingen leveren we een breed scala aan zowel vis, als plantaardige producten en (gemaks)oplossingen.

FishPartners is een visgroothandel en produceert een gevarieerd assortiment aan visproducten. Dit doen ze in vissershart Spakenburg. De inkoop van verse vis vindt dagelijks plaats op de afslagen van Nederland en van Europa. Diepvriesproducten importeren we vanuit de hele wereld.

FishPartners staat onder meer bekend om de goede kwaliteit maatjesharing en gerookte vis, niet in de minste plaats vanwege de nauwe samenwerking met ons Deense zusterbedrijf Werner Larsson.

We maken gebruik van een fijnmazige distributie en hebben eigen vrachtwagens en eigen chauffeurs. Daardoor kunnen wij tijdig en juist leveren. Naast het assortiment aan vis, leveren we ook alles wat de hedendaagse professionele vishandel nodig heeft. Niet alleen vanuit Spakenburg, maar eveneens vanuit Enschede. Zo kunnen we ook de Duitse markt bedienen.

Bobeldijk produceert al meer dan 10 jaar plantaardige producten voor retail en foodservice. We bedienen de nationale en internationale markt met private-labelproducten en verkopen onze eigen producten onder het merk Vegafit. Bij Bobeldijk staat voor kwaliteit, flexibiliteit en de klant op nummer 1. We kunnen snel inspelen op klantwensen en hierbij staat de kwaliteit van het product en de tevredenheid van de klant voorop. Innoveren kan onze afdeling productontwikkeling als geen ander. Daarnaast werken we in dat licht ook graag samen met partners die net als ons een passie voor plantaardige producten hebben en helpen we startups met een goed productidee op weg met het verder ontwikkelen van een receptuur en een eerste proefproductie.

Werner Larsson Fiskeeksport werd opgericht in 1932 en is sindsdien een van Skagens beste en meest betrouwbare leveranciers van vis. We verwerken met name maatjesharing en makreel, die worden geëxporteerd naar klanten in onder andere Europa.

Het kunnen leveren van de beste kwaliteit haring en makreel is de belangrijkste voorwaarde voor hoe wij werken. Uit de koude en schone wateren rond Denemarken komt vis van topkwaliteit. De vis die door de Zweedse, Noorse en Deense vissers waar wij mee samenwerken aan land wordt gebracht, ondergaat een strenge visuele controle. Daarna krijgt het een efficiënte en professionele verwerking en een eerlijke productomschrijving. Op die manier hebben wij een goede reputatie kunnen opbouwen als leverancier van de fijnste visproducten.

Tijdens het haringseizoen bruist de moderne fabriek van de activiteiten. Vanuit Werner Larsson Fiskeeksport wordt alle maatjesharing voor de Kennemervis Groep geleverd. Dat doen we in nauwe samenwerking met de Astrid-schepen, waar we al jaren een intensieve relatie mee onderhouden. Het levert ieder jaar weer de lekkerste maatjesharing op.

Mayonna produceert en verkoopt duurzame en hoogwaardige vis en levert die aan de retailmarkt en voedselplatformen in binnen- en buitenland.

Wij voorzien in het complete visschap in de supermarkt en voor voedselplatformen: we leveren meer dan vis alleen, we leveren ‘premium fish concepts’. Diensten, zoals kennis van de markt, ondersteuning op de winkelvloer en productontwikkeling zijn daar een onderdeel van. Daarnaast is een uitgebreide logistieke dienstverlening een belangrijk onderdeel van onze activiteit.


Partners

Bracamonte Convenient Kitchen is ontstaan vanuit hun passie voor eten, drive voor innovatie en missie om dit voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken. Vooral op plekken waar dit niet vanzelfsprekend is, bijvoorbeeld onderweg in de trein of met de auto, op het werk of in het vliegtuig.

Het team van chefs is dagelijks bezig om de beste producten te maken voor de gasten van hun klanten. Samen ontwikkelen we producten en oplossingen die passen bij de doelgroep, de trends en het gemak voor onderweg.

Sushi Ran is opgericht in 1986 door Jun Tsujimaru. Al twintig jaar lang levert Sushi Ran supermarkten en out-of-home retailers met een aansprekend assortiment Aziatische lekkernijen. Sushi Ran innoveert in sushi en convenience producten maar blijft hierbij trouw aan haar Japanse oorsprong.

StarCuisine kookt op ambachtelijke wijze maaltijden en maaltijdcomponenten voor retail en foodservice. De chefs van StarCuisine komen uit alle windstreken om gerechten te maken die authentiek zijn en blijven. De roots van StarCuisine liggen in de Aziatische keuken, en in de afgelopen jaren is een breed scala aan wereldkeukens toegevoegd. Van Italiaans en Frans tot Surinaams en Mexicaans. Allemaal bereid door chefs die de lokale gebruiken en bereidingswijzen naar de keuken van StarCuisine hebben gehaald. StarCuisine is trots op de vele culturen die we hiermee onder ons dak bij elkaar brengen. Alles voor het echte, eerlijke koken. Echt. Lekker. Eten.Kennemervis Groep
Palingweg 18
3751 BJ Spakenburg
info@kvg.nl

+31 (0) 33 299 79 00

All right reserved    |    Kennemervis Groep© 2021 – 2022    |    Privacy   |    Disclaimer