KVG helpt Oekraïne

De actie ‘KVG helps Ukraine’ is enkele dagen van start en heeft al mooie resultaten opgeleverd!

Er is al ruimhartig gedoneerd in geld en we hebben al heel wat goederen ontvangen, o.a. 11.000 blikjes makreel van WL/Saebu, ca. 2500 potten knakworst van Zwanenberg en mega veel chocolade van Hands Off My Chocolate! Dank allen!

De voorbereidingen voor de aankoop van benodigde specifieke kleding, medicijnen en voedsel is in volle gang, zodat we eind volgende week de logistiek kunnen opstarten naar de twee gebieden in de Oekraïne waar de families en vrienden van onze collega’s Yuliya en Rokas zich bevinden.

De afgelopen dagen hebben we met veel partijen gesproken, en wat duidelijk is en raakt, is dat heel veel mensen in Nederland op een of andere wijze bezig zijn om hulp te bieden aan de Oekraïners. Door rechtsreeks goederen te leveren, vluchtelingen thuis op te vangen of op andere wijze mee te helpen. Hartverwarmend!

Steun is en blijft helaas nodig! De komende dagen is het nog mogelijk om onze actie te ondersteunen – doe mee, involveer vrienden, familie, etc. https://gofund.me/976c8dfb (KVG verdubbelt iedere bijdrage!)

Samen sterker, slimmer, beter voor de vrienden en familie van Yuliya en Rokas in Oekraïne