MANAGER BEDRIJFSBUREAU

(locatie Spakenburg, Mayonna)


Jouw taken als Manager Bedrijfsbureau zijn om productie-, expeditie- en commercie gerelateerde processen goed te laten verlopen, daarnaast waarborg je de juiste voortgang en de kwaliteit van deze processen. Je hebt dagelijks contact met klanten en leveranciers over het maken van raamafspraken en het bewaken van de dagelijkse uitvoerende werkzaamheden. Daarnaast draag je zorg dat de infrastructuur en de software ter behoeve van het logistiek centrum, optimaal functioneren. Je rapporteert in deze functie direct aan de Algemeen Directeur van Mayonna.

Voor deze afwisselende en uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Commercie of Logistiek. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré. Daarnaast heb je kennis van ERP software ( SAP,REFLEX ) en kantoorautomatisering. Communiceren, plannen, klantgerichtheid, creativiteit, commercieel inzicht en resultaatgerichtheid zijn competenties die wij voor deze functie belangrijk vinden. Tot slot heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Goede beheersing van de Duitse taal is zeker een pré. Wij bieden: een goed salaris passend bij de functie, alsmede prima secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Bovenal een plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle onderneming.

Als je meer informatie over de vacature wilt hebben, dan kun je contact opnemen met Peter Koelewijn, Directeur, op het volgende telefoonnummer; 06- 20919570

Interesse? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie samen met je CV per E-mail aan: s.groenink@kvg.nl.