Vacature Junior projectmanager Warehouse – Spakenburg

Ben jij de verbindende sleutel tussen werkvloer, IT en business?

Over de Kennemervis Groep
De thuisbasis van de Kennemervis Groep ligt in voormalig vissersdorp Spakenburg. Ooit zijn we begonnen als vissers in Katwijk, tegenwoordig leveren we samen met onze bedrijven een breed scala aan vis, plantaardige producten en (gemak)oplossingen. Kennemervis Groep is een veelzijdig bedrijf met diverse vestigingen in Nederland en Denemarken. Onze duurzame oplossingen beschikbaar maken voor iedereen, dat is waar wij voor gaan! We doen dit met respect voor elkaar en met het oog op morgen. We geloven in een samenwerking met klanten, leveranciers en andere ketenpartners voor de lange termijn. We nemen daarin onze verantwoordelijkheid voor onze impact op mens, dier en klimaat.

Onze vestiging Mayonna
Mayonna te Spakenburg is een modern bedrijf waar dagelijks visproducten worden geproduceerd voor supermarktorganisaties. Deze visproducten worden dagvers geleverd. Om onze producten netjes verzorgd bij onze klanten aan te leveren maken we gebruik van een modern machinepark en een uitgekiend intern logistiek systeem. Het grootste verschil maken we met onze mensen: ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers die het elke dag beter willen doen.

De afdeling Warehouse
De werkzaamheden worden verricht binnen de afdeling Warehouse, die tot doel heeft  om ontvangen vis- en overige producten binnen een beperkte tijd gereed te maken voor verzending naar de distributiecentra en overige geadresseerden. De afdeling is verantwoordelijk voor de controle van de producten en de emballage op aantallen en  kwaliteit zoals aangegeven op de betreffende vrachtbrieven en overige documenten. De afdeling bewaakt het first-in/first-out principe en signaleert dreigende overschrijding  van houdbaarheidsdata. De afdeling beheert de emballage en de ladingdragers.

De functie
Als junior projectmanager Warehouse ben jij de centrale spil en mede verantwoordelijk voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en ondersteunende systemen binnen het warehouse van Mayonna. Je voert verbeterprojecten uit van analyse tot en met implementatie. Daarnaast ben je ook regelmatig op de werkvloer van het warehouse te vinden om te kijken naar procesverbeteringen binnen het warehouse. Een unieke rol om je verder te ontwikkelen en inzicht te krijgen in een vooraanstaande vers food organisatie.

Wat ga je nou precies doen?
Je start direct met je inwerktraject en zal een belangrijke rol krijgen binnen de lopende verbeterprojecten, waaronder de implantatie van F&O ( ons nieuwe ERP systeem).
Je helpt mee aan alle veranderingen die deze implementatie met zich meebrengt, denk hierbij aan; locatie indelingen, locatiebordjes, het begeleiden van de mensen wanneer we live gaan en de organisatie van de transfers tussen onze verschillende locaties.
Je vertaalt de behoeften van onze interne organisatie naar specifieke en praktische oplossingen.
Je analyseert bedrijfsprocessen en helpt ons bij het verbeteren hiervan.
Je zorgt dat deze oplossingen geïmplementeerd worden en draagt jouw kennis over aan de andere gebruikers.

Wie zoeken wij hiervoor?

  • Je bent doortastend en weet mensen mee te nemen in de verschillende projectstappen.
  • Je bent daadkrachtig en hebt het vermogen om alle betrokkenen te inspireren en motiveren.
  • Je bent niet vies van het meewerken op de werkvloer
  • Je hebt affiniteit met data en IT.
  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding.
  • Je bent proactief en hebt een intrinsieke motivatie om veranderingen tot stand te brengen, sociaal vaardig en communicatief sterk.
  • Tot slot ben je steeds op zoek naar innovatie en ben je een echte teamspeler.

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris passend bij de functie met prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een laptop en een telefoon. Opleiding en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en hier is dan ook alle ruimte voor binnen onze organisatie. Maar bovenal een gezellige en plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle organisatie.

Meer informatie:
Interesse in deze functie of wil je nog meer informatie?

Stuur je sollicitatie naar Henk Korenberg (Manager Maintenance en Engineering): h.korenberg@kvg.nl of neem contact op via 06- 82106918.

Kennemervis Groep