Vacature Junior Product Manager (40 u) – Deventer

Ben je net afgestudeerd of heb je al enige ervaring in food en wil je graag aan de slag als Product Manager in een snel groeiende categorie? Word jij enthousiast van databeheer en lijkt het je wel wat om je eigen projecten en klantportefeuille te hebben? Lees dan snel verder!

Wie zijn wij?
Als Bobeldijk Food Group (onderdeel van de Kennemervis Groep BV) zijn wij een innovatieve producent op het gebied van vegetarische en vegan (biologische) convenience producten.

Ons bedrijf heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten die wij leveren aan met name nationale en internationale retailers. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Ons bedrijf is IFS gecertificeerd.

Kenmerkend voor ons bedrijf, waar dagelijks ruim 100 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en er worden volop mogelijkheden geboden voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling.

Het Product Management & Marketing team van Bobeldijk Food Group bestaat uit 2 Product Managers. Zij houden zich vooral bezig met het coƶrdineren van (met name private label) productintroducties en -wijzigingen en de (online) marketing van ons bedrijf Bobeldijk Food Group en van het eigen merk Vegafit.

Wij zijn op zoek naar een talentvolle Junior Product Manager voor 40 uur per week. Het betreft een startersfunctie op HBO niveau, bij voorkeur heb je een opleiding gedaan in de richting van Food & Business, Food Innovation, Marketing of Commerciƫle Economie of al enige ervaring in eens soortgelijke functie.

In deze rol ga je het team ondersteunen bij het databeheer, de uitvoering van operationele werkzaamheden en heb je ook je eigen klantenportefeuille met bijbehorende projecten. Je bent o.a. verantwoordelijk voor basisassortiment introducties bij onze bestaande (internationale) retail en foodservice klanten.

Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Het databeheer van ons assortiment; bij introducties, wijzigingen en saneringen zorgen voor de juiste inrichting van zowel interne als externe systemen;
 • Het realiseren en beheren van de verpakkingen (etiketten, sleeves en omdozen) i.s.m. de klant;
 • Projectbegeleiding bij introducties van plantaardige producten uit ons basisassortiment bij bestaande (internationale) klanten, zowel in retail als foodservice;
 • Het verwerken en inplannen van monsteraanvragen; inboeken van transport, aanmaken van etiketten en het briefen van de uitvoerende medewerker;
 • Het ondersteunen van diverse marketing werkzaamheden. Denk hierbij onze website, social media en nieuwsbrieven, het organiseren van proeverijen en het meehelpen voorbereiden van deelname aan beurzen.

Verder ben je een spin in het web op de afdeling en ondersteun je de Product Managers waar nodig.

Voor deze functie beschik je over de volgende eigenschappen/vaardigheden:

 • Je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd;
 • Je bent stressbestendig, je deinst niet terug van een hectische werkomgeving en kan snel schakelen;
 • Je werkt zelfstandig;
 • Je bent gedreven en proactief; je signaleert verbeteringen en voert ze waar mogelijk uit;
 • Je bent betrokken en klantgericht;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en bij voorkeur heb je ook basiskennis van de Duitse taal
 • Je hebt affiniteit met voeding en interesse in plantaardige producten.

Kortom een veelzijdige startersfunctie in de FMCG bij een groeiende organisatie waar veel kansen liggen om je te ontwikkelen.

Interesse?
Spreekt deze vacature je aan? Dan ontvangen we graag je motivatiebrief & CV. Stuur een mailtje naar personeel@bobeldijk.nl

Wil je eerst even bellen voordat je een brief schrijft? Dan kun je terecht bij jouw toekomstige leidinggevende Roland de Haan, NPD manager: 06-13479891

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bobeldijk Food Group BV, Staverenstraat 14, 7418 CJ, Deventer / tel. 0570-860100