Vacature Allround (Storings)Monteur – Deventer

Houd je van het uitvoeren van elektrotechnische en mechanische opdrachten zodat werkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd en wil je graag productieapparatuur onderhouden en verbeteren? Lees dan snel verder.

Als Bobeldijk Food Group ( onderdeel van de Kennemervis Groep BV ) zijn wij een innovatieve speler op het gebied van vegetarische en vegane biologische convenience producten. Ons bedrijf heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten die wij leveren aan met name nationale en internationale supermarktketens. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Ons bedrijf is IFS gecertificeerd. Kenmerkend voor ons bedrijf, waar dagelijks zo’n 100 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en er worden volop mogelijkheden geboden voor verdere ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Wij zijn op zoek naar een fulltime Allround (storings)monteur voor onze 2-ploegendienst.
Je houdt je bezig met technische werkzaamheden aan productielijnen en installaties waarmee voedingsmiddelen geproduceerd worden. Zo verhelp je storingen en stel je storingsanalyses op. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het goed instrueren van de operators door hen uit te leggen hoe zij kleine storingen kunnen verhelpen.
Verder bestaan je werkzaamheden uit het opstellen, testen en inbedrijfsstellen van nieuwe machines.

Het betreft een functie waarin je nauw samenwerkt met verschillende afdelingen, zoals Productie, Verpak en Logistiek en uiteraard de andere collega’s van je team. Ook ben je medeverantwoordelijk voor het bevorderen van een goede communicatie met operators en rapporteer je bijzonderheden aan het Hoofd Technische Dienst.

Profiel

  • Je hebt bij voorkeur een MBO niveau 4 opleiding gevolgd richting Elektronica en/of Mechatronica;
  • Ervaring in een productieomgeving
  • Bereidheid om te werken in 2-ploegendienst
  • Bedienen van test- en meetapparatuur
  • Paraat bij storingen
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit zijn een vereiste

Kennis en ervaring met HACCP / IFS / BRC en de voedingsmiddelenindustrie is absoluut een pré.
Aandacht vereist bij uitvoering, zoals oog op (voedsel)veiligheid

Voor vragen kun je contact opnemen met operations manager Martijn Muller. Tel 0570-860100/ of mail: personeel@bobeldijk.nl

Schuif aan bij Bobeldijk Food Group!
Bobeldijk Food Group biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf met een uitdagende, afwisselende werkomgeving met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen om samen met je collega’s onze Technische Dienst tot een soepel lopende machine te maken.

Interesse?
Interesse in bovenstaande functie? Dan ontvangen wij graag je CV met motivatie. Bij een goede match met ons profiel nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.
Je kunt ons mailen t.a.v. afdeling HR / S. Boom naar personeel@bobeldijk.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bobeldijk Food Group BV, Staverenstraat 14, 7418 CJ, Deventer / tel. 0570-860100