(Technische) Operators zalmfabriek – Spakenburg

Ben jij de nieuwe (technische) operator in de eerste zalmfabriek van Spakenburg?

Mayonna is een succesvolle FMCG speler en voorziet het complete visschap in de supermarkt. Zij levert een duurzaam en hoogwaardig assortiment aan de retailmarkt in binnen- en buitenland, zoals verse, diepgevroren, gerookte en gebakken vis.
Zo is zij reeds vele jaren category captain bij Jumbo. Product- en assortimentsontwikkeling, professionaliteit en category management zijn kenmerkend voor deze jonge, gedreven organisatie.

Mayonna maakt onderdeel uit van Kennemervis Groep (KVG); een toonaangevende levensmiddelenproducent met diverse business units in Nederland en Denemarken. Zij levert via haar verschillende bedrijven een breed scala aan verse, diepgevroren en voorbewerkte vis en visproducten, alsmede vegetarische/vegan producten aan food retail, food service en B2B klanten in binnen- en buitenland.

Wij zoeken jou!

Ben jij diegene die op zoek is naar een afwisselende en uitdagende functie, waar geen dag hetzelfde is? Bezit je over gezond verstand met MBO-denkniveau?  Heb jij affiniteit met techniek of wil je hierin door ontwikkelen? Neem jij initiatief en ben je stressbestendig en nauwkeurig? Bezit je over goede communicatieve vaardigheden en een flink portie humor? Dan ben jij onze match!

Wat bieden wij jou?

Een goed salaris passend bij de functie met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Opleiding, ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden vinden wij erg belangrijk en hier is dan ook alle ruimte voor binnen onze organisatie. Maar bovenal een gezellige, plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle organisatie.

Interesse?

Interesse in deze nieuwe uitdaging? Stuur een mailtje naar werkenbij@mayonna.nl & laat je even je nummer achter, dan nodigen we je uit voor een kop koffie.