Supply Chain Manager – Deventer

Alle signalen staan op groen voor Bobeldijk. De organisatie is volop in ontwikkeling, wat ook vernieuwing van processen en structuren met zich meebrengt. Een van de belangrijkste ontwikkelingen is het opzetten/optimaliseren van de afdeling Supply Chain. Jij krijgt de ruimte om dit te realiseren en te managen. Inbound- en outbound logistics, planning, warehouse management en intern transport; jij bent de architect van het gehele proces en gaat sturing geven aan deze afdelingen die klanttevredenheid in grote mate kunnen bepalen. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de verkoop binnendienst/customer service. Dit maakt de rol nog completer en jouw ruimte om direct bij te dragen aan klantentevredenheid nog groter.

 • Jouw taak is het ontwikkelen, implementeren en aansturen van de Supply Chain organisatie.
  Je bent daarbij pragmatisch, doelgericht en met jouw persoonlijkheid vorm jij de verschillende disciplines tot een nieuw, effectief team.
 • Je realiseert en onderhoud een effectief planningssysteem van sales forecast, demand planning tot aan productieplanning voor de lange en korte termijn. Het optimaliseren van de voorraden, door een effectief afroepsysteem voor grondstoffen en verpakkingen. Je hebt alle variabelen in eigen hand.
 • Tevens verzorgt jouw afdeling de logistieke coördinatie van externe opslag, distributie van het gereed product naar de diverse klanten en is jouw team verantwoordelijk voor de interne logistiek en het voorraadbeheer.
 • Je bent verantwoordelijk voor periodieke rapportages en het bijhouden van KPI’s met betrekking tot de Supply Chain.
 • Je geeft leiding een team van 16 FTE met daarin de volgende disciplines: productieplanning, afroep van grond- & hulpstoffen en verpakkingsmateriaal, verkoop binnendienst, bedrijfsbureau en team logistiek.

Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations en je standplaats is Deventer.

Bobeldijk Food Group is een snelgroeiende producent van vegetarische en veganistische convenience producten. Innovatie, flexibiliteit en een sterk klantgerichte aanpak is het geheim achter het succes van Bobeldijk. Het bedrijf heeft een sterke positie opgebouwd in food retail, zowel nationaal en internationaal en het assortiment is een goede mix van private label en eigen merk. Regelmatig worden nieuwe concepten ontwikkeld en innovatieve producten gelanceerd. Bobeldijk Food Group, met ongeveer 110 medewerkers, is onderdeel van de Kennemervis Groep, één van de business units van Bracamonte Holding; een sterk moederbedrijf dat actief is in meer dan 130 landen. Zie ook www.bobeldijk.nl.

Profiel Kandidaat

Succesvolle kandidaten voor Bobeldijk zijn naast zelfstandig en flexibel, communicatief vaardige teamspelers. Zij weten draagvlak te creëren voor hun ideeën en hun omgeving enthousiast te maken. Zij weten regelmatig te verrassen met hun vakkennis en sterk oplossend vermogen.

 • Bobeldijk is een mensgerichte organisatie. Je bent dan ook bovenal een echte people manager die weet te motiveren en te inspireren. Je hebt een oplossingsgerichte instelling en vindt het logisch dat “het glas half vol is”.
 • De organisatie is informeel en de communicatielijnen zijn kort. Jouw hands-on mentaliteit en sterke bereidheid om samen te werken sluiten hier goed op aan.
 • Je toont natuurlijk overwicht. Je bent interpersoonlijk sterk en sociaal vaardig. Klant- en resultaatgerichtheid zijn kenmerkend voor jouw handelwijze.
 • Een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde of logistiek/supply chain
 • Operationele ervaring in een dynamische supply chain omgeving, waarvan ervaring als leidinggevende. Ervaring binnen een FMCG productie omgeving is een pre.
 • Aantoonbare kennis en ervaring met (continue)verbeteringsprocessen, ERP (en met name planningsmodulen) en procesbeheerssystemen zoals HACCP, BRC, IFS.
 • Je hebt visie, bent procesmatig en analytisch. Je weet hoofd- van bijzaken snel te onderscheiden.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Redelijke woon/werk afstand tot Deventer.

Aanbod

Bobeldijk biedt een prima salaris passend bij de functie, alsmede goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en doorgroei-mogelijkheden. Bovenal een plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle onderneming.

Reactie

Bobeldijk  heeft de werving en selectie voor deze vacature exclusief uitbesteed aan BEACH Recruitment B.V. (www.beachrecruitment.com). Voor meer informatie kun je contact opnemen met ons kantoor: 023-2050288 of rechtstreeks met de verantwoordelijke consultant, Hans Otten, telefonisch bereikbaar op 06-12766261. Een selectie assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Interesse? Neem contact op met: personeel@bobeldijk.nl