Operators – Spakenburg

Wegens groei zijn wij op zoek naar: operators

De afdeling Productie heeft als doel om de ontvangen producten binnen een beperkte tijd gereed te maken voor een doorzending naar de afdeling Expeditie. De productieafdeling is verantwoordelijk voor het tijdig afroepen van visproducten en ondersteunende producten bij diverse leveranciers en voor het ontvangen, controleren, bewerken, verpakken en etiketteren van de ontvangen visproducten.

Mayonna te Spakenburg is een modern bedrijf waar dagelijks visproducten worden geproduceerd voor supermarktorganisaties. Deze visproducten worden dagvers geleverd. Om onze producten netjes verzorgd bij onze klanten aan te leveren maken we gebruik van een modern machinepark en een  uitgekiend intern logistiek systeem. Het grootste verschil maken we met onze mensen: ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers die het elke dag beter willen doen.

Wij zoeken JOU!

Ben jij diegene die op zoek is naar een afwisselende en uitdagende functie, waar geen dag hetzelfde is? Bezit je over gezond verstand met MBO-denkniveau?  Heb jij toevallig ervaring in een soortgelijke functie en ben je uitgekeken op je huidige baan? Ben jij initiatief, stressbestendig en nauwkeurig? Bezit je over goede communicatieve vaardigheden en een flink portie humor? Dan ben jij onze match!

Wat bieden wij JOU?

Een goed salaris passend bij de functie met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Opleiding en ontwikkeling vinden wij erg belangrijk en hier is dan ook alle ruimte voor binnen onze organisatie. Maar bovenal een gezellige, plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle organisatie.

Als je meer informatie wilt over de vacature kun je contact opnemen met Wilco van Goor, Operations Manager, op het volgende telefoonnummer 0332475020 of mailen aan w.vangoor@mayonna.nl

Interesse? Stuur dan je sollicitatie samen met je CV per E-mailen aan: j.breederveld@kvg.nl

MAYONNA is een werkmaatschappij van de B.V. KENNEMERVISGROEP