IN DE MEDIA

Fishmasters start in-house opleiding!

Fishmasters is hard aan het groeien. Goed nieuws natuurlijk, maar door deze groei hebben wij ook nóg meer operators nodig, juist nu de markt verandert en het lastig is om nog meer goede operators te vinden en te binden.

Dus, wat doe je als je niet genoeg operators kunt vinden? Juist! Dan ontwikkel je ze zelf. Hoe we dat gaan doen? Door ze zelf op te leiden!

In samenwerking met Randstad en het ROVC starten we binnen Fishmasters met de TOM (Technisch Operator Modulair) Opleiding.

De 1ste lichting zal eind september/begin oktober starten. Deze lichting zal uit 10 à 12 enthousiaste, gemotiveerde productiemedewerkers en operators bestaan, die allemaal de ambitie hebben om door te leren en te groeien naar een hoger niveau.

Deze opleiding bieden we in-house aan. Daardoor kunnen we – aan de hand van veel concrete praktijkvoorbeelden, filmpjes en cases – direct de link leggen tussen theorie en praktijk.

Denk je nu bij jezelf: Hé, ik wil ook onderdeel zijn van deze snelgroeiende specialist in diepvries visconcepten, en heb je ook nog eens operator skills? Bel ons dan! Wij maken graag kennis met jou!


“Daardoor kunnen we … direct de link leggen tussen theorie en praktijk

Wij wensen een ieder een succesvol en vooral heerlijk seizoen!

Start haringseizoen 2017

Spakenburg, 8 juni 2017

Op 14 juni gaat het haringseizoen weer van start. Vanaf dat moment is de Hollandse Nieuwe weer overal verkrijgbaar. Zodra de nieuwe haringen weer overal verkrijgbaar zijn, wordt de komst van de nieuwe vangst op tal van plaatsen gevierd met haringparty’s en andere evenementen, zoals Vlaggetjesdag. Meer kun je hierover lezen op visbureau.nl.

13 juni wordt het eerste vaatje Hollandse Nieuwe geveild. Natuurlijk doen we mee en steunen we – met hopelijk vele andere bieders – daarmee de Make-A-Wish stichting.

Bij de Kennemervis Groep betekent deze periode extra haringkoorts. Bij Werner Larsson (wernerlarsson.dk) in Skagen, Denemarken zijn alle voorbereidingen getroffen om de nieuwe haring te ontvangen en te verwerken. Met spanning worden de nieuwsberichten van de vissers gevolgd en wordt gespeculeerd over de kwaliteit van de haring van het nieuwe jaar. Als de boten eenmaal binnenkomen is de kwaliteitscontrole streng; alleen de beste maatjes mogen door. De eerste berichten zijn over de nieuwe haring zijn in ieder geval zeer goed: “Mooie witte spiegel en een heerlijke, romige, zilte smaak. Smelt in de mond!”

Klanten staan op scherp en onze bedrijven en medewerkers hebben de voorbereidende acties genomen om ze zo snel mogelijk te beleveren en Nederland te laten genieten van een lekker, gezond en bijzonder stukje vis. Een traditie waar we als groep en als Nederland trots op mogen zijn!

Wij wensen een ieder een succesvol en vooral heerlijk seizoen. Geniet ervan!


Nieuwe website online


Spakenburg, 10 april 2017

Welkom op de nieuwe website van de Kennemervis Groep!

Op de site geven we je een frisse inkijk in ons bedrijf. Je leest hier over onze ontstaansgeschiedenis en vertellen over onze visie op de toekomst. We delen ook graag onze strategie en onze kernwaarden met je.

Dankzij de persoonlijke verhalen van werknemers die op de site zijn terug te vinden, leer je ons nog beter kennen. Specifieke bedrijfsinformatie is terug te vinden op de pagina’s van de verschillende bedrijven van de Kennemervis Groep.

Mis onze nieuwe bedrijfsfilm niet! Bekijk ‘m hier: Kennemervis Groep – Samen sterker, slimmer, beter

Vragen en opmerkingen horen we graag. Ben je geïnteresseerd om met ons samen te werken of wil je door een van de bedrijven worden beleverd? Of wil je bij ons komen werken? We maken graag kennis met je. Neem contact met ons op.

Kennermervis Groep, Samen sterker, slimmer, beter!


Dankzij de persoonlijke verhalen van werknemers die op de site zijn terug te vinden, leer je ons nog beter kennen


FishPartners France verkocht aan Nordvik sas

Spakenburg, 1 september 2016

B.V. Kennemervis Groep heeft haar activiteit in Boulogne-sur-Mer, FishPartners France sarl, overgedragen aan Nordvik sas. Nordvik sas is een van orgine IJslandse familie onderneming, van grootaandeelhouder Gudmundur Stefansson, met een vestiging in Boulogne-sur-mer handelend onder de naam Novofood.

Novofood is de sales en marketing organisatie in Frankrijk. Het moederbedrijf is actief in het kweken, sourcen, verwerken en de distributie van vis.

Kennemervis Groep en Novofood hebben afgesproken in de toekomst met elkaar samen te blijven werken. Dit betekent concreet ondermeer dat de afname van gerookte producten zal blijven geschieden vanuit FishPartners Urk.

David Dutriaux, manager van FishPartners France, zal met zijn team in dienst komen van Nordvik/Novofood.

Wij zijn David zeer erkentelijk voor zijn inspanningen voor de Kennemervis Groep en zijn gedreven aanpak om FishPartners France succesvol te maken. Wij wensen hem en zijn team een goede toekomst met Novofood.

Wij kijken vol vertrouwen uit naar een succesvol partnership met Novofood en uitbreiding van onze gezamenlijke activiteiten.


Henny Wilpshaar nieuwe financieel directeur B.V. Kennemervis Groep


Spakenburg, 1 juni 2016

Henny Wilpshaar (38) neemt per 1 mei 2016 de functie van Financieel Directeur over van Bert Zijlstra die, na 8 jaren KVG, afscheid neemt en zijn loopbaan elders voortzet.

Henny heeft gedurende de afgelopen 13 jaar een brede financiële ervaring opgebouwd, in diverse rollen en omgevingen, op het niveau van ‘hoofdkantoor’ tot meer specifieke business activiteiten. Zij is gedreven om als business partner zowel op KVG niveau als met de verschillende business units ons te helpen sterker te worden richting toekomst.

Henny komt van Total Produce, een van de grootste leveranciers van verse AGF producten en bloemen, alwaar zij de afgelopen 3 jaar de functie van Financieel Directeur Total Produce Direct uitoefende.

Daarvoor was Henny gedurende bijna 6 jaar werkzaam bij Heinz respectievelijk als European R&D controller, manager Financial Services en Commercial controller.

Henny is haar loopbaan begonnen bij Nutreco, eerst als management trainee, waarna zij de passie voor Finance vond en daar vervolgens diverse rollen voor Nutreco in vervulde.

Zij is afgestudeerd in Zoötechniek en heeft ten tijde van haar Nutreco avontuur, de opleiding voor Register Controller afgerond.

Henny woont in Wageningen, is getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Graag heet ik Henny namens allen hartelijk welkom en wens ik haar veel succes in haar nieuwe rol bij de Kennemervis Groep.

Eugène Scholten

C.E.O. Kennemervis Groep


Henny heeft gedurende de afgelopen 13 jaar een brede financiële ervaring opgebouwd