Medewerker Artikeldata – Deventer

Als Bobeldijk Food Group (onderdeel van de Kennemervis Groep BV) zijn wij een innovatieve producent op het gebied van vegetarische en vegane (biologische) convenience producten.
Ons bedrijf heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten die wij leveren aan met name nationale en internationale retailers. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Ons bedrijf is IFS gecertificeerd.
Kenmerkend voor ons bedrijf, waar dagelijks ruim 100 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en er worden volop mogelijkheden geboden voor eigen initiatief, persoonlijke groei en ontwikkeling..
Zie jij het als een uitdaging om data volledig en actueel te houden in onze systemen? Ben je een hands-on type die oog heeft voor details en doelgericht kan werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Medewerker Artikeldata m/v

(32/40 uur)
Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, controleren, verwerken en onderhouden van relevante artikeldata in ons ERP systeem. Je hebt contact met diverse afdelingen om de data volledig en actueel te houden. Je houdt overzicht, zorgt dat alle stappen in het proces tijdig en juist worden uitgevoerd en controleert data op volledigheid en correctheid.
Het niveau van databeheer binnen de organisatie wil je naar een hoger niveau tillen. Je denkt actief mee over de optimalisatie van de werkprocessen rondom artikel- en databeheer.
Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:
Databeheer:
 • Zorgdragen voor het door vertalen van productrecepturen naar de gewenste artikel- en receptuuropbouw in het ERP-pakket en productiesystemen binnen Bobeldijk. Op basis hiervan vul je ook de externe klant databases.
 • Het beheren van data en overige relevante informatie, al dan niet via geautomatiseerde systemen/softwarepakketten.
 • Het bewaken en zeker stellen van de voortgang en kwaliteit van artikeldata processen en het zorgdragen voor verbeteringen van die processen.
 • Het afstemmen met andere interne en externe afdelingen om zorg te dragen voor een kwalitatief- en kwantitatief goed eindresultaat.
Specificatiebeheer:
 • Opstellen van eigen- of klantspecificaties en onderhoud plegen bij wijzigingen of aanpassingen.
 • Het opstellen van product etiketten met daarop de juiste artikeldata
Systeeminrichting/ERP-projecten
 • Het bijsturen van de systeeminrichting als daar vanuit wet/regelgeving, (aangepaste) klantwensen of interne bedrijfsprocessen noodzaak tot is.
Jouw profiel:
 • Kennis en beheersing van ERP omgevingen, waarbij beheersing van Reflex een duidelijke pre is.
 • Relevante MBO opleiding zoals voedingsmiddelen technologie of administratief.
 • Bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare organisatie
 • Je bent communicatief, analytisch en hebt oog voor details
 • Je werkt secuur en je verdiept je graag in de materie waar je dagelijks mee bezig bent
 • Kennis van regelgeving op het gebied van hygiëne, logistiek en kwaliteit is een pré.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk). Duits is een pré.
Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een prima salaris passend bij de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden duurzame en vitale medewerkers erg belangrijk, dus een fietsplan hoort bij de mogelijkheden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen en doorgroeien. Maar wij bieden bovenal een plezierige werkomgeving in een groeiende succesvolle onderneming.
Interesse?

Stuur je motivatie en je cv naar ons toe en als we een match hebben, nodigen wij jou graag uit voor een kennismakingsgesprek en een kop koffie.
Je kunt je mail versturen naar afdeling HR, Sandra Boom : personeel@bobeldijk.nl
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de NPD Manager KVG, Roland de Haan, op het volgende telefoonnummer: 06-13479891
Bobeldijk Food Group BV
Staverenstraat 14
7418 CJ  Deventer
www.bobeldijk.nl
www.kvg.nl
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.