Logistiek Medewerkers (fulltime 38 uur / dagdienst of 2-ploegendienst) – Deventer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een logistieke omgeving? Wij zijn per direct op zoek naar logistiek medewerkers, zowel voor dagdienst als 2-ploegendienst.

Als Bobeldijk Food Group (onderdeel van de Kennemervis Groep BV) zijn wij een innovatieve producent op het gebied van vegetarische en vegane biologische convenience producten.

Ons bedrijf heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten die wij leveren aan met name nationale en internationale supermarktketens. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Ons bedrijf is IFS gecertificeerd. Kenmerkend voor ons bedrijf, waar dagelijks ruim 100 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en er worden volop mogelijkheden geboden voor verdere ontwikkeling van onze medewerkers.

Functie

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende expeditie werkzaamheden en interne logistieke stromen. Je werkt nauw samen met collega’s van de afdelingen Productie, Verpak, Planning en Verkoopbinnendienst.Ook ben je aanspreekpunt voor transporteurs en coördineer je het laad- en losproces.

Je taken zullen voornamelijk bestaan uit :

 • Inkomende en uitgaande goederen klaarzetten en verwerken
 • Het controleren en verwerken van alle orders in ERP systeem Reflex
 • Laden en lossen van de vrachtwagens en afhandeling van leveringsdocumenten
 • Verzamelen en verwerken van interne orders m.b.t. grond- en hulpstoffen, verpakkingsmaterieel etc. voor afdeling Verpak en Productie
 • Controleren van de voorraden en verwerken van tellingen

Je werkt samen in een team van ± 10 collega’s wat valt onder de eindverantwoordelijkheid van de Supply Chain Manager. Je werkt in een dynamische omgeving waarbij we ook diverse mogelijkheden bieden om jezelf verder te ontwikkelen.

Profiel

 • Je beschikt over een MBO 3 werk- en denkniveau, liefst gebaseerd op een afgeronde opleiding richting Transport en Logistiek
 • Bereidheid om verschoven en/of 2-ploegendiensten en/of op zaterdag te werken
 • Werkervaring als expeditie medewerker / logistiek medewerker is een pré
 • Werkervaring in de voedingsmiddelenindustrie en werken conform HACCP normen is een pré
 • In het bezit van een geldig heftruckcertificaat is een pré
 • Gemotiveerd en bereid om jezelf verder te ontwikkelen
 • Goed kunnen plannen, organiseren en snel kunnen schakelen in een dynamischeomgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Voor vragen kun je contact opnemen met Supply Chain Manager T. Westerbaan / 0570-860100 of mail: personeel@bobeldijk.nl

Schuif aan bij Bobeldijk Food Group!

Bobeldijk Food Group biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in een snelgroeiend bedrijf met een uitdagende, afwisselende werkomgeving met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen om samen met je collega’s ons team Logistiek tot een topteam te maken.De werkweek loopt van maandag tot en met vrijdag verdeeld in 5 gelijke dagen, in totaal 38 uur per week.Voor deze functie is een koudetoeslag van € 0,26 per uur van toepassing. Bij werken in 2-ploegendienst geldt een ploegentoeslag van 15%.

Interesse?

Interesse in bovenstaande functie? Dan ontvangen wij graag je CV met motivatie. Bij een goede match met ons profiel nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Je kunt ons mailen t.a.v. afdeling HR naar personeel@bobeldijk.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Bobeldijk Food Group BV, Staverenstraat 14, 7418 CJ, Deventer / tel. 0570-860100