KVG/Werner Larsson neemt activiteiten Astrid Fiskexport AB over

De activiteiten van Astrid Fiskexport AB zijn overgenomen door Werner Larsson A/S, onderdeel van de Kennemervis Groep.

Astrid Fiskexport AB is sinds 1992 actief in Rönnäng, Zweden. Het bedrijf omvatte het ontvangen, sorteren, invriezen en invriezen van voornamelijk hele ronde haring en sprot. Per 1 december 2021 wordt het bedrijf overgedragen aan een nieuwe eigenaar, Werner Larsson Fiskeeksport A/S in Denemarken. Ook het recht op de naam Astrid Fiskexport gaat over op Werner Larsson Fiskeeksport A/S. Met de overname wordt het bedrijf overgebracht naar de productiefaciliteit van WL in Skagen, Denemarken. Met deze overgang volgt ook een verdere versterking van de reeds sterke en langdurige samenwerking tussen het moederbedrijf Astrid Fiske AB en Werner Larsson Fiskeeksport A/S, waarbij Astrid Fiske sinds jaar en dag de belangrijkste visser is van de geroemde maatjesharing die Werner Larsson verwerkt.

Voor bestaande klanten en leveranciers kunnen we aankondigen dat het bedrijf zal blijven opereren met hetzelfde type productie en producten. De klanten en leveranciers van Astrid Fiskexport AB kunnen nog steeds contact opnemen met Jonas Sardal.

Met deze overname is een langgekoesterde wens voor Werner Larsson en KVG in vervulling gegaan; meer bedrijfsactiviteiten in aanvulling op de perioden met maatjes haring en makreel.

Wij heten Jonas welkom bij de Kennemervis Groep en wensen hem en het WL team heel veel succes bij het integreren in verder groeien van de business.