Allround Monteur – Deventer

Hou je van het uitvoeren van elektrotechnische en werktuigbouwkundige opdrachten zodat werkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd en wil je graag productieapparatuur onderhouden en verbeteren? Lees dan snel verder.

Als Bobeldijk Food Group ( onderdeel van de Kennemervis Groep BV ) zijn wij een innovatieve speler op het gebied van vegetarische en vegane biologische convenience producten.

Ons bedrijf heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot leverancier van formaat op het gebied van plantaardige producten die wij leveren aan met name nationale en internationale supermarktketens. Naast de kernwaarden flexibiliteit en innovatie staat kwaliteit hoog in ons vaandel. Ons bedrijf is IFS high level gecertificeerd. Kenmerkend voor ons bedrijf, waar dagelijks zo’n 100 mensen werken, is de informele werksfeer, de hands-on mentaliteit, de grote mate van eigen verantwoordelijkheid en er worden volop mogelijkheden geboden voor verdere ontwikkeling van onze medewerkers.

Wij zijn op zoek naar een fulltime Allround Monteur

Je houdt je bezig met technische werkzaamheden aan productielijnen en installaties waarmee voedingsmiddelen geproduceerd worden. Zo verhelp je storingen en stel je storingsanalyses op. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het goed instrueren van de operators door hen uit te leggen hoe zij kleine storingen kunnen verhelpen.
De functie van Allround monteur bevat ook het plaatsen van bestellingen en nagaan of alles voorradig is. Verder bestaan je werkzaamheden uit het opstellen, testen en inbedrijfsstellen van nieuwe machines.
Samen met nog 2 collega’s vormen jullie ons team Technische Dienst.

Het betreft een functie waarin je bij verschillende afdelingen, zoals productie en planning, informatie moet inwinnen of verstrekken. Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van een goede communicatie met operators en rapporteer je bijzonderheden aan het hoofd Technische Dienst

Profiel

  • Je hebt bij voorkeur een MBO niveau 4 opleiding gevolgd richting techniek, elektro en/of werktuigbouwkunde;
  • Ervaring in een productieomgeving;
  • Bereidheid om te werken in 2-ploegendienst is een pré;
  • Bedienen van test- en meetapparatuur;
  • Paraat bij storingen;
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit zijn een vereiste;
  • Kennis en ervaring met HACCP / IFS en de voedingsmiddelenindustrie is absoluut een pré;
  • Aandacht vereist bij uitvoering, zoals oog op (voedsel)veiligheid.

Voor vragen kun je contact opnemen met operations manager Martijn Muller. Tel 0570-860100/ of mail: personeel@bobeldijk.nl.

Schuif aan bij Bobeldijk Food Group!
Bobeldijk Food Group biedt een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden in een groeiend bedrijf met een uitdagende, afwisselende werkomgeving met de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen om samen met je collega’s onze Technische Dienst tot een soepel lopende machine te maken.

Interesse?
Interesse in bovenstaande functie? Dan ontvangen wij graag je CV met motivatie. Bij een goede match met ons profiel nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.
Je kunt ons mailen t.a.v. afdeling HR naar personeel@bobeldijk.nl

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Bobeldijk Food Group BV, Staverenstraat 14, 7418 CJ, Deventer / tel. 0570-860100